Reparatii tablete Bucuresti

Echipa noastra de la Reparatii tablete Bucuresti efectueaza service pentru toate modelele de tablete: Samsung , Acer ,Apple Ipad, Allview, Serioux, Eboda, Gemini, Asus, Lenovo, Huawei, Vonino, Horizon, Utok, Evolio, Overmax
Realizam toata gama de reparatii pentru tablete incepand cu inlocuire touch screen-digitizor sau display, inlocuire de mufe de alimentare, resoftare, reparatii placi de baza, etc.

touch-screen-tableta tablet-broken-screen

Folosim piese originale sau compatibile in functie de pret si de dorinta clientului.
Cel mai des intalnit defect la tablete este spagerea touchscreen-ului, care este acea folie sau geam situat peste ecranul propriuzis si care preia si transmite mai departe apasarile pe ecran.

Inainte de toate trebuie sa stabiliti daca s-a spart doar touchscreen-ul sau/si ecranul tabletei dvs fiindca in functie de acest lucru putem stabili mai exact pretul. Daca tableta porneste corect si pe ecran se vede imaginea din spate fara pete sau alte deformari atunci este doar touc-ul spart, in caz contrar cand imaginea este alba sau apar pede sau dungi colorate inseamna ca avem probleme si cu ecranul si implicit costurile vor fi mai mari.

In cazul in care nu reusiti sa identificati exact componenta defecta echipa Reparatii tablete Bucuresti va poate ajuta telefonic sau prin email.

 

display-tableta display-tableta-spart

De asemenea exista tablete la care touchscreenul nu se poate inlocui decat impreuna cu ecranul fiindca sunt lipite una de alta si formeaza un ansamblu, situatie care se poate stabili cu exactitate doar daca un tehnician de la Reparatii tablete Bucuresti desface tableta respectiva.

Tabletele pot fi aduse la noi la sediu in sector 6 –┬áDrumul Taberei 90, Bl.C8, Sc.6
Program Service Tablete: luni-vineri 10-18:30, sambata:10-14:00, duminica inchis