laptop second hand avantaje

Laptop second hand – Avantaje si dezavantaje

In ultima perioada de timp, tot mai multe persoane opteaza pentru achizitia unui laptop second hand, iar il luarea acestei decizii este foarte important sa stiti exact care sunt avantajele si dezavantajele unei achizitii de acest tip.

Astfel, vei putea cantarii toate optiunile, pentru ca la final sa iei deciziile potrivite in functie de necesitatiele si dorintele pe care le aveti.
Cum este si normal, parerile oamenilor sunt impartite in ceea ce priveste acest tip de achizitie, deoarece unii prefera laptop-urile second hand, iar altii sunt interesati doar de lucruri noi.
Asadar, in continuare vom prezenta cateva avantaje si dezavantaje legat de achizitionarea de laptopuri second hand, pentru ca mai apoi sa puteti lua decizia potrivita in functie de necesitatile tale.

Avantaje:

Pretul foarte avantajos. In comparatie cu achizitia unui laptop nou din magazin, costul unui laptop second hand este mult mai mic, chiar de 2-3 ori mai redus.
Raportul dintre performanta, calitate si pret foate fi unul excelent, deoarece veti avea ocazia de a primi performanta si calitatea dorita, la un pret foarte avantajos.

Dezavantaje:

  • Nu veti putea avea garantia ca produsul este de calitate.
  • Nu poti fi sigur ca in laptop nu s-a umblat.
  • Nu stiti ce probleme poate avea.

Majoritatea utilizatorilor sunt incantati de posibilitatea de a achizitiona un laptop second hand deoarece pretul este unul foarte avantajos. In cele mai multe cazuri, laptop-urile second hand au calitatea dorita de catre utilizator, insa este indicat sa va informati pentru a lua cele mai bune decizii in ceea ce priveste achizitia.

Totodata, este bine sa va informati si in legatura cu modalitatile de cumparare si service-ul sau firma cu care veti colabora din acest punct de vedere. Cunoscand toate aceste detalii, veti putea lua cu usurinta deciziile potrivite in legatura cu achizitionarea unui laptop second hand.