Intrebari frecvente

Intrebari frecvente Reballing sau despre reparatii laptop in general; adaugati comentariile dvs si in 24h veti primi un raspuns calificat de la unul din tehnicienii nostri.

1. Cea mai des intalnita intrebare despre reballing este cea referitor la cat de mult va tine aceasta reparatie 3-6-12-24 luni?

Avand in vedere ca rezistenta in timp depinde de cel putin 5 factori importanti care tin de utilizatorul laptopului respectiv este greu de raspuns la aceasta intrebare, insa daca sunt indeplinite conditiile de mai jos poate rezista 12-18 luni:

  • gradul de uzura al placii de baza si a cipului video(cu cat a fost mai folosit cu atat durata de viata este mai mica-o durata mare de functionare este de peste 1000 zile continuu adica 3 ani cu 24h sau 6 ani cu 12 ore pe zi)
  • starea sistemului de racire(ventilator si radiator) care sa asigure racirea corecta a sistemului, temperatua normala de functionare este de 50-60 grade in aplicatii office sau 60-75 grade in aplicatii ce solicita mult partea video-filme , grafica
  • curatarea regulata a laptop-ului cel putin o data pe an sau ori de cate ori ventilatorul scoate zgomote, merge continuu sau se vad urme de praf in el