Cryptowall recuperare date

Cryptowall este virusul care criptează informaţiile de pe computer şi îţi cere apoi bani multi 500E ca sa iti dea cheia cu care decriptezi fisierele – nu dispera noi am gasit solutia Cryptowall recuperare date!

Daca ati fost virusat cu Cryptowall  noi va putem recupera/decripta peste 90% din fisierele criptate la un pret intre 300-500 lei doar daca operatia reuseste.

scapa de virusul cryptowall

Cryptowall, un virus de tip ransomware – care criptează informaţiile de pe calculator şi forţează victima să plătească o sumă de bani -, este distribuit în acest moment printr-un val de mesaje nesolicitate primite inclusiv de utilizatori din România.

Potrivit Bitdefender, Cryptowall este o versiune avansată a Cryptolocker, un ransomware care criptează documentele din computerele infectate şi cere apoi bani de la utilizator, în schimbul cheii de decriptare. Cei care plătesc „răsplata” nu au, însă, nicio garanţie că vor primi cheia. Suma cerută, de obicei, de cei din spatele Cryptowall este echivalentul a 500 de dolari în moneda virtuală Bitcoin.

Cum previi infecţia cu Cryptowall. Sugestiile specialiştilor Bitdefender:

– Foloseşte o soluţie de securitate informatică actualizată constant şi capabilă de scanare activă

– Programează back-up-ul fişierelor (copie de siguranţă) – local sau în cloud

– Nu vizita site-uri necunoscute, nu accesa linkurile sau fişierele incluse în emailuri cu origine incertă şi nu furniza informaţii personale pe chat-uri publice sau forumuri

– Implementează/activează o soluţie de blocare a reclamelor şi filtre antispam

– Virtualizează sau dezactivează aplicaţia Flash, întrucât a fost folosită în mod repetat ca vector de infecţie

Pentru a contracara acest virus, Bitdefender a dezvoltat Cryptowall Immunizer, un instrument gratuit care le permite utilizatorilor să-şi imunizeze computerele şi să blocheze orice încercare de criptare a fişierelor înainte ca aceasta să aibă loc.