programul rabla pentru laptop

Ai un laptop defect? Poti primi o reducere la achizitia unui laptop sh!

Ai un laptop defect? Poti primi o reducere la achizitia unui laptop sh!
Programul rabla pentru laptop a aparut in urma cu mai multi ani si pana in prezent mii de romani au beneficiat de acesta. Asa cum sugereaza, programul este similar cu cel pentru autoturisme, totusi, pastrand proportiile.

Daca aveti un laptop defect, nu mai vechi de 5-6 ani si care inca mai prezinta cateva componente intacte, ce ar putea aduce o valoare, puteti primi un voucher de reducere la achizitia unui laptop second hand.

Exista mai multe magazine online unde puteti gasi acest program iar tot ce trebuie sa faceti este sa cautati pe Google “programul rabla pentru laptop”.

Reducerile pe care le puteti primi in baza unui laptop defect, se incadreaza intre 30 si 400 de lei. Cuantumul exact al reducerii este calculat tinand cont si de valoarea laptopului sh pe care doriti sa il achizitionati. Daca doriti sa cumparati un laptop sh de 300 de lei, este evident ca nu puteti primi o reducere de 300 de lei, decat in cazuri speciale cand laptopul defect este un model mai nou si ar renta si pentru shop.

Totusi, in situatia in care doriti sa achizitionati un model de laptop sh ce costa 1000 de lei, veti primi o reducere de minim 100 de lei, pentru orice model de laptop defect, nu mai vechi de 5 ani.

Acest program nu doar ca va ajuta in achizitionarea unui laptop sh, la un pret mai mic ci ajuta si la reciclarea acestor echipamente. Componentele care nu mai sunt utilizabile vor ajunge la reciclare spre deosebire de situatia cand ati fi aruncat la gunoi laptopul.