Ai un buget de doar 500 de lei dar vrei un calculator decent?

Daca ai un buget de doar 500 de lei dar totusi ti-ai dori un calculator sau de ce nu, un laptop, nu dezarma pentru ca se poate! Nu trebuie sa te gandesti la un produs nou pentru ca acestea sunt peste 1000 de lei in magazinele care le comercializeaza.

Daca nu te-ai gandit la asta pana acum, iti spunem noi! Poti cumpara un calculator second hand cu 500 de lei, perfect functional si nu oricum ci cu garantie minim 12 luni!

Poate nu este ceva nou pentru tine insa exista o multime de magazine specializate pe comercializarea de calculatoare second hand. Chiar daca bugetul nu pare unul consistent, in baza acestui buget, puteti achizitiona un calculator second hand cu procesor core2duo si 4 gb memorie ram.

Un calculator destul de bun avand in vedere pretul de doar 347 de lei! Cu diferenta de bani ramasa, veti putea achizitiona un monitor sh, pentru ca fara acesta nu veti puta folosi calculatorul, tastaura si mouse, astfel pachetul este complet si ne-am incadrat in bugetul de 500 de lei.

Ce garantii am daca aleg sa cumpar sh?

Daca v-am trezit interesul cu privire la achizitia unui calculator sh cu doar 500 de lei, probabil acum va intrebati ce garantii aveti ca respectivul calculator sh va functiona mai mult de cateva luni sau ca produsele nu prezinta defecte ascunse?

Ei bine, noi va recomandam sa cumparati de la firme precum Goldnet si nu de la vanzatori privati. Este evident ca exista riscuri atunci cand cumparati de la vanzatori privati, pentru ca acestia nu pot fi trasi la raspundere ulterior. Totusi, alegand sa cumparati de la un magazin specializat pe comercializarea de calculatoare refurbished sau sh, veti beneficia de certificat de garantie minim 12 luni, posibilitatea de a testa produsul inainte de a il cumpara dar si garantia ca produsele sunt conforme pentru ca vorbim de un business.

Tehnicienii verifica fiecare produs in parte, atat ca ansambluri cat si pe componente, astfel ca aveti sanse mici sa cumparati un produs care sa nu va multumeasca.
Mai mult de atat, puteti returna produsul in termen de 14-30 de zile, daca faceti cumparaturile online, astfel ca nu trebuie sa aveti teama de cumparaturile online! Inainte sa faceti orice tip de achizitie, telefonati la magazinul respectiv si adresati intrebari legate de garantie, conformitatea produselor, posibilitatea de retur, taxa de livrare si eventuale cadouri ce ar putea face parte din oferta.